lauantai 27. huhtikuuta 2013

Wish list

Pitkän tauon jälkeen palailen taas hieman pirteämpänä ja inpiroituneempana. Viimeinen kuukausi on ollut ihan superkiireinen ja lisäksi olen taistellut useaan otteeseen flunssaa vastaan. Nyt kuitenkin kevään tullessa alkaa taas sisustaminen innostamaan. Keräsin alle tämän hetken himotuksiani, suurimpana tuo Hay Hee -nojatuoli.

Hay Hee sopisi terassillemme tosi hyvin ja kestäisi ulkokäytön. Toisaalta se sopisi myös hyvin sisälle esimerkiksi eteiseen (jossain tulevassa isommassa kodissamme, tosin). Tuo Ikean Högsten-tuoli on myös todella kaunis. Näin sen Oikotiellä, jossain myynnissä olevassa asunnossa ja ihastuin saman tien. Se sopisi myös terassillemme. Terassimme ei todellakaan ole niin iso, että saisin sinne kaiken himoitsemani, harmillisesti. Sen takia sen sisustaminen saakin hieman odottaa, jotta saan päätettyä mitä kaikkea sinne haluan ja saan mahtumaan. Grilli, pieni penkki ja pöytä sieltä löytyykin jo. Istuimet siis puuttuu. Olen suunnitellut jotain polyrottinkisohvaa, mutta sellainen vie paljon tilaa eli järkevämpää voisikin olla useampi kevyt tuoli, kuten tuo Högsten tai vaikka Hayn Hee:stä se tuoliversio. Hitsi, liian paljon mahdollisuuksia.

Huomasin tuon Decor Stockmann -juuttimaton Stockan verkkokauppaa selatessani ja se minun on saatava saman tien. Tuollaiset ranskalaistyyliset ja tekstillä varustetut tekstiilit ovat aivan ihania. Ajattelin sitä alakerran WC-tilaan, jossa on nyt samanlainen harmaa neulosmatto kuin kylpyhuoneessamme. Haluaisin sinne jotain enemmän huonemaista ja vähemmän kylpyhuonemaista (, jos tuossa oli mitään järkeä). Katsotaan, josko tuo sopisi. Anyway, se sopisi varmasti ns. kynnysmatoksi olohuoneeseemme terassin oven eteen tai terassin puolelle oven eteen. Eli pakko ostaa. Hayn DLM pääsi, mukaan koska se on yksinkertaisesti ihana. Mietin uudelleen ja uudelleen missä voisin sitä hyödyntää ja mihin se meillä sopisi. Ämpäri taas pääsi mukaan, koska tuollainen vanhahtava alumiini on tosi kaunista ja haluan pihallemme ja terassillemme erilaisia kukkaruukkuasetelmia, joissa käytetty tuollaisia ämpäreitä, vateja, kastelukannuja ja muita "kulahtaneita" juttuja. Kuulostaapa järkevältä.

Viime viikonloppu meni sohvalla teemuki kädessä leväten, joten tänään haluan tehdä jotain. Jotenkin on sellainen olo, että tekisi mieli nikkaroida jotain. En vain oikein osaa tehdä mitään, mutta katsotaan, jos tämän viikonlopun saldona olisi esim. itsetehdyt sisustustikkaat. Haluaisin sellaiset olohuoneeseemme portaiden alle. Voisin kesän ajaksi ripustaa sohvapeittoni niihin ja lisäksi ajattelin kiepaista niiden ympäri roikan valoa tuomaan. Toivottavasti suunnitelmani toimii käytännössä yhtä hyvin kuin teoriassa.Ämpäri, Stockmann; Hay DLM, Finnish Design Shop; Högsten-tuoli, IKEA; matto, Stockmann; Hay Hee -nojatuoli, Finnish Design Shop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti