lauantai 26. tammikuuta 2013

Home detailsAsumme paritalon puolikkaassa pääkaupunkiseudulla. Muutimme tänne viime syksynä pitkän odotuksen jälkeen asunnon valmistuttua. Varasimme asunnon n. 10 kk ennen muuttoa ja kärsimättömälle ihmiselle, kuten minä, tuo odotus oli pitkä! Positiivinen puoli oli se, että ehdin miettiä sisustusta ja hankintoja tarkkaan. Asuimme aiemmin vuokralla huomattavasti pienemmässä asunnossa vanhojen huonekalujen kanssa tilapäisratkaisuna, joten ostimme suurimman osan huonekaluista uusina tähän asuntoon. Meillä on lisäksi jotain vanhasta kodista, tavaroita lapsuudenkodeistamme ja suvulta perittyjä huonekaluja ja tavaroita.

Tyylini on sekoitus vähän kaikenlaista. Meiltä löytyy italialaista designia, maalaisromanttistyylisiä kalusteita, uutta ja vanhaa, valkoista ja mustaa. En ole mikään väri-ihminen, mustien ja valkoisten huonekalujen lisäksi meillä on puunvärisiä huonekaluja sekä harmaan eri sävyjä.

Tulevan vuoden aikana aion hankkia Kartellin Bourgie-valaisimen yövalaisimekseni, Hayn Loop Stand Hall -naulakon makuuhuoneeseemme sekä kalusteet terassille, kuten Terassihaaveilua-postauksessani kerroin. Lisäksi tarvitsemme makuuhuoneeseemme sängynpäädyn. IKEAn Bekkestua-sängynpäädyn olemme jo valinneet. Se sopii neutraaliin värimaailmaamme ja tuo sopivasti pehmeyttä makuuhuoneeseemme. Kun vain jaksaisi ajella IKEAan niin makuuhuonekin alkaisi olemaan jo melko valmis. Olen ajatellut ripustaa sängyn päälle joko ison taulun tai ikkunanpuut, jotka odottavat noutoa mieheni mökin varastossa. Ne ovat ikivanhat ja aivan upeat. Olen ihaillut seinälle asetettuja ikkunanpuita monessa lehdessä ja blogissa ja innostuin mielettömästi löytäessä nuo tuon mökin uumenista. Siinä jotain pientä kodistamme, palaan uusiin hankintoihin heti, kun saan niitä kotiutettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti