sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pohdiskelua pöydästä

Tarvitsemme olohuoneeseen sohvapöydän, jonka tulisi olla melko pieni ja kevytrakenteinen. Meillä ei ole ollenkaan sohvaa vaan divaani ja nojatuoli ja tarkoitus olisi saada pieni laskutaso näiden väliin. Sen lisäksi tarvitsisin siihen viereen jonkun toisen pöydän tai jakkaran Kartellin Bourgielle, joka on ostoslistalla tälle vuodelle. Eli miten yhdistää nämä kaksi toivetta? Onko kaksi pöytää lähekkäin toisiaan liikaa?

Keräilin muutamia vaihtoehtoja alla olevaan kollaasiin. Hayn Tray on suosikkini monen vuoden takaa ja olenkin kauan miettinyt paikkaa johon voisin sen hankkia. Kartellin Combonibili meiltä löytyykin jo eteisestä ja pidän siitä todella paljon. Se voisi olla hyvä laskutaso tuolle valaisimelle. Sinne saisi myös piiloon kaikkea divaanin reunalle kertyvää rojua, villasukkaa, huulirasvaa yms. Korkeus pitää myös ottaa huomioon, siksi Bella voi olla liian matala. Tarkoitus olisi, että pöydälle olisi helppo laskea teemuki tai juomalasi. Värivaihtoehtoina valkoinen ja musta. Bella on kaunis puun värisenä ja sopisi lähellä olevaan ruokapöytäämme. Muuten sisustus onkin harmaata, mustaa ja valkoista.



Vasemmalta oikealle: Kartell Combonibili, Muuto Around, Hay DLM, Hay Tray, Hay Bella, Kartell Stone, Ikea Strind ja Kartell Bourgie.

(Kuvat: Stockmann, IKEA, Finnish Design Shop)

2 kommenttia:

  1. Tuo alarivin vasemmanpuoleinen on niin kauniin näköinen! :) ja tosi kivan oloinen blogi, tykkään!

    Ja muutes! mulla olis blogissa käynnissä 30€ lahjakortin arvonta, käy ihmeessä osallistumassa! :)
    http://mmilya.blogspot.fi/2013/01/a-r-v-o-n-t-30-lahjakortti.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos! Joo nuo on kyllä kaikki ihania eli riittää pohtimista. Kiitos vinkistä! :)

      Poista