tiistai 12. helmikuuta 2013

Kellon perässä

Tulevien viikkojen aikana saan toivottavasti aihetta itseni palkitsemiseen ja olenkin päättänyt ostaa itselleni uuden kellon. Minulla ei ole ollenkaan tällaista isompaa "miesten kelloa". Haluan kellon, jota voin käyttää asun kuin asun kanssa ja sellaisen, jonka voin yhdistää sekä kultaisiin että hopeisiin koruihin. Ruusukultainen olisi todella kaunis, mutta sen yhdistäminen sekä hopeaan että kultaan olisi jo melko haasteellista.

Nettikauppoja selaillessani päädyin näihin vaihtoehtoihin. Eniten silmääni miellyttää tuo tummansinitaustainen Marc by Marc Jacobs Navy Dial Watch. Olen kuitenkin hieman huolissani siitä kuinka se sopii ei-sinisiin asuihin. Käytän esimerkiksi kesäisin paljon puuterinväristä ja persikkaa ja tummansininen ei oikein mielestäni käy yksiin niiden kanssa. Kaikkein paras olisi kulta-hopeinen kello, mutta en taas pidä tuosta Michael Korsin ulkonäöstä läheskään yhtä paljon kuin Marc Jacobsien. Tuo Dieselin taas olisi melko erilainen verrattuna siihen mitä useimmiten ihmisten ranteissa näkyy. Harmaa sopisi kaikkiin asuihin, mutta onkohan tuo kuitenkin liian miehekäs minulle?

Kallistun tällä hetkellä eniten tuohon alarivin keskimmäiseen. Tuo kultainen väri on enemmän mieleeni kuin hopeinen ja kello on yksinkertaisen kaunis. Yhdistäisin siihen hopeiset ja kultaiset Nomination-koruni, joten ei tarvitsisi myöskään miettiä vyön soljen tai laukun vetoketjun sopimista. Kaikki sopisivat keskenään!

No ennen kuin innostun kunnolla täytyy odottaa tuleeko niitä hyviä uutisia...Ylärivi: Michael Kors, Diesel
Alarivi: Marc by Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors

Kuvat: Asos ja Nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti