torstai 21. helmikuuta 2013

Nyt treenataan!Täällä herättiin hieman myöhässä alkuvuoden treeni-intoon. Tarkoitus olisi tosin tehdä tästä enemmänkin tapa kuin kertainnostus. Olen pitkään käynyt salilla ja tehnyt erilaisia salitreenejä eli ihan tuttua tämä on. Pienen tauon jälkeen vaan lihakset huutaa hoosiannaa. Tänä aamuna teki tosi tiukkaa pelkkä sängystä nouseminen, eikä vain väsymyksen takia.

Muuton yhteydessä jouduin edellisen kuntosalijäsenyyteni lopettamaan ja uutta, sopivaa ei ole tähän mennessä löytynyt. Nyt kuitenkin sain tuon mieheni suostuteltua mukaan, joten voimme yhdessä käydä töiden jälkeen autolla. Sali on melko lähellä kotiamme, mutta ei kuitenkaan kävelymatkan päässä. Sali on tosi kiva, uusi ja hieno.

Pidän hirveästi salilla käynnistä ja nimenomaan salitreenistä, en niinkään ryhmätunneista. Haluan saada itseni sellaiseen kuntoon, ettei kesällä tarvitse hävetä bikinikroppaansa. Olen luonnostani melko laiha ja aina katsonut melko tarkkaan syömisiäni, joten mistään laihdutuskuurista ei ole kyse. Haluan saada urheilullisemman, vahvemman kropan ja parantaa samalla yleiskuntoani.

Onko muita samoilla ajatuksilla? Vinkkejä otan vastaan mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti