keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kevääksi kenkiä

Talvipukeutuminen alkaa käydä jo tylsäksi eikä aamuisin tunnu keksivän mitään päälle pantavaa. Haaveilen vain ballerinoista ja bleisereistä, aurinkolaseista ja mekoista. Kumisaappaissa ja talvisaappaissa nyt lähes puoli vuotta tallustelleena jalat kaipaisivat jo vaihtelua. Olenkin selaillut nettikauppojen valikoimia kevätkenkien osalta, yhdet loaferit ja muutamat ballerinat minulta löytyykin, samoin kuin sandaaleja ja korkokenkiä, eli tilanne on hyvä. Toisaalta, voiko kenkiä olla koskaan liikaa? En usko.

Nuo Unisan remmisandaalit minun on saatava, lisäksi haluaisin muutamat ballerinat, jotta olisi vaihtelua. Puuteriroosan väriset olisivat kauniit... Converset olisivat hyvät vapaa-ajalle, tosin tuo kaunis valkoinen väri on melko arka kengissä ja muut värit taas ei yhtä kivoja.

Olen todella tarkka kengistäni, niiden laatu on tärkeää. Vaikka kengät olisivat kuinka kauniit, niitä ei tule käytettyä mikäli niillä ei ole hyvä kävellä. Ostan myös mielelläni kenkiä, jotka sopivat niin töihin kuin vapaa-aikaankin, siksi melko yksinkertaiset ovat parhaita. Ne sopivat niin farkkujen kuin siistimpien työvaatteidenkin kaveriksi.

Noiden Unisan kenkien uskoisin saavan paljon käyttöä. Olen kuullut merkin olevan laadukas, eikä korkoa ole liikaa. Tietenkin kengän sopivuudesta on vaikea sanoa mitään ennen kokeilua. Tuo kaunis nilkkaremmi pidentää säärien pituutta, joka sopii tällaiselle hieman yli 160 senttiselle mainiosti. Noissa vain tuo tukevuuden puute voi koitua nilkkojeni kohtaloksi, melko usein kun joudun ottamaan juoksuaskeleita bussille kiirehtiessäni.

Kengät: H&M, Unisa, Steve MaddenTamaris ja Converse.

Kuvat: H&M, Zalando ja Brandos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti