sunnuntai 24. helmikuuta 2013

VerhoiluaAjattelin alkuun, etten haluaisi ollenkaan verhoja asuntoomme. Nyt kuitenkin olen alkanut tulla toisiin aatoksiin, asuntomme tuntuu hieman kylmältä ilman verhoja. Näissä Annon kuvissa näkyy hyvin tuo tavoittelemani tyyli.

Makuuhuoneeseemme minulla on valmiina verhot edellisestä asunnostamme, en ole vain saanut ostettua verhotankoa. Ne ovat Finlaysonin Pitsi-kankaasta, en tiedä onko sitä enää olemassakaan, ostin ne jo ajat sitten ensimmäiseen asuntooni ja ne ovat kulkeneet kaikki asuntoni läpi. Nyt ne saavat paikan makuuhuoneesta, koska sopivat niin hyvin tuon uuden sängynpäätymme vaaleaan väriin.

Makuuhuoneen lisäksi verhot aion hankkia olohuoneeseen. Työhuone saa nyt ainakin jonkun aikaa olla ilman, koska en vielä tiedä millaiset sinne sopisi. Ehkäpä joskus hankin sinne harmaat pellavaverhot. Olohuoneessa olen nyt päätynyt valkoisiin pellavaverhoihin. Aluksi ajattelin, että jonkilainen ylellinen puuvillamateriaali olisi paras, mutta totesin pellavan sopivan paremmin rentoon kokonaisuuteemme. Lisäksi pellava on mitä helpoin materiaali sen valmiin ryppyisyyden vuoksi. Inhoan silittämistä yli kaiken ja vältän kaikkea silittämistä vaativaa. Parhaan vaihtoehdon olen tähän mennessä löytänyt H&M Homelta. Nuo kuvan ovat tummemmat kuin valitsemani, valkoinen ei näyttänyt kuvassa miltään. Valitsemani verhot ovat siis puhtaanvalkoiset.Asunnossa ei ollut valmiiksi ollenkaan verhotankoja tai -kiskoja. Nyt meidän pitäisikin päättää kummat haluamme. Verhotangot olisivat varmaankin kauniimmat, mutta en tiedä minkä värisinä ne haluaisin. Mustat takorautamaiset olisivat hienot, mutta ovatko liian hallitsevat? Kromiset sopisivat ruokapöydän tuoliemme jalkoihin, valkoiset taas uppoaisivat seinään. Katselin tosin netistä jotain tankoja ja niissä valkoinen näytti tosi muoviselta. Verhot tulevat olemaan valkoiset eli silloin tangon pitäisi sopia niin seinän värin kuin verhojenkin värin kanssa. Meneeköhän liian monimutkaiseksi? Kromiin kallistun ehkä tässä vaiheessa eniten. Tällainenkin "pieni" asia saa pääni ihan pyörälle...

Inspiraatiokuvat Anno
Verhot H&M, kuva H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti